Bu haber kez okundu.

Kurtalanlı Öğrenciler Portekiz’e Gitti
banner229

Kurtalan ilçesindeki İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus Programı kapsamında Portekiz'e gitti.

Kurtalan Kaymakamı Müsa Üçgül, ERASMUS programı “Yatak yarası önlemeye yönelik hemşire yardımcılığı bakım hizmetlerinde yenilikçi uygulamalar Avrupa’da staj deneyimi” projesi kapsamında İlçemizi temsilen Portekiz’e gidecek olan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

Ziyarette; İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ufuk Nergiz ve Müdür Yardımcısı Fırat Laçin ile öğrenci velileri hazır bulundular. Kurtalan Kaymakamı Müsa Üçgül ve Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat tarafından uğurlanan öğrenciler, Portekiz’de 15 gün süreyle hastanelerde staj görecek.

Kurtalan Kaymakamı Müsa Üçgül’ü makamında ziyaret eden öğrencilere heyecanlarını hissettiğini, genç yaşta Avrupayı ve Avrupa ülkelerini görmenin büyük bir şans olduğunu, bu şansı iyi değerlendirmelerini Staj süresince disiplinli olmalarını, görevli koordinatör öğretmenlerinden bağımsız davranmamalarını, aynı zamanda proje kapsamında yurt dışına çıkacak tüm öğrencilerin ülkemizi temsil etmenin verdiği bilinçle çalışmalarında dikkatli olmalarını tembihleyerek başarılar diledi.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat yaptığı açıklamada, öğrencileri için genç yaşta Avrupa ülkelerini görmenin büyük bir şans olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.