Bu haber kez okundu.

Kızılay Yöneticileri Şube Ziyaretlerini Siirt İlinde Tamamladı
banner229

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyeleri, Siirt, Batman, Diyarbakır, Mardin,Şırnak,Bitlis,Van ve Hakkari’de ziyaretler gerçekleştirdi.

6 Şubat Kahramanmaraş ile bağlı Pazarcık depremi ile birlikte bölgede yapılan insani çalışmaılar ile ilgili Türk Kızılayı genel merkezinin bilgilendirme amacıyla yapmış olduğu Güneydoğu Anadolu bölge gezisi 2 gündür Batman, Mardin, Şırnak. Hakkari.  Van. Bitlis ve son olarak Siirt ilimizde gerçekleşti.

Genel Sekreter Yusuf Ramazan Saygılı, Yönetim Kurulu Üyesi Zübeyde Hümeyra Çelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık ile birlikte Batman,Mardin, Şırnak, Hakkari,Van, Bitlis ve Siirt şubelerini ziyaret ettiler.

Şube Başkanları ile bir araya gelen yöneticiler, yürütülen insani yardım çalışmaları ve faaliyetler hakkında bilgi aldılar. Ardından şube ve temsilcilik çalışanları, Genç ve Kadın Teşkilatları ve gönüllülerle görüşen yöneticiler, bilgi alışverişinde bulundular.

Gezilen illerde Kızılay teşkilatları ile toplantılar ve bilgilendirme yaparak, Kızılaycılık, Kızılay Gönüllüleri Kızılay çalışmaları ile alakalı bilgilendirme yapılarak, önümüzdeki dönemde öngörülen çalışmalar şubeleşme değerlendirildi.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç yaptığı açıklamada, Türk Kızılay Genel Sekreteri Sn. Y. Ramazan Saygılı, Genel Merkez Üyesi Sn. Zübeyde Hümeyra Çelik ve Genel Merkez Üyemiz Sn. Yener Tanık'ı memleketimizde misafir ederek, Güler yüzleri, tatlı muhabbetleri eşliğinde toplantımızı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.