Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Dernekler Federasyonu Başkan ve Üyelerini Kabul Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekler Federasyonu Başkanı Baki Olgaç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti Belediyedeki makamında kabul etti.
25 Mayıs 2022 tarihinde yapılan kongre ile yeniden Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekler Federasyon başkanlığına seçilen Baki Olgaç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti.
Federasyon Başkanı Olgaç, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, “Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekler Federasyon başkanlığına yeniden seçilen Baki Olgaç ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Şehit ve Gazilerimizin aileleri devletimizin en değerli emanetleri olduğunu kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, Her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile mukaddes Vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Mekânları cennet olsun” dedi.
Federasyon Başkanı Olgaç ise her zaman kendilerine destek veren Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.