Bu haber kez okundu.

Siirt'te Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
banner229

Siirt’te Uyuşturucu ve Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapıldı.
Bağımlılıkla mücadele kapsamında kurumlar arası işbirliği yapmak, eşgüdüm sağlamak ve madde bağımlığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetleri belirlemek ve alınacak kararları uygulamak amacıyla ‘Uyuşturucu Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’ gerçekleştirildi.
Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlükleri, İl Jandarma Komutanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli tarafından birer sunum yapıldı.
Toplantıda, ilimizde uyuşturucu başta olmak üzere bağımlılık yapan maddelerle ile etkin şekilde mücadele ve çocukların suçtan korunması kapsamında ilgili kurumların işbirliği içerisinde ve koordineli şekilde çalışarak, alınacak tedbirler görüşüldü.
Toplantıda konuşan Vali Hacıbektaşoğlu, Toplumun her kesimine uyuşturucu ile mücadele konusunda çok büyük görevler düşüğüne vurgu yaparak, uyuşturucu ile kararlılıkla mücadeleye devam edildiğini söyledi.
Toplum sağlığının korunması, gençliğimizi, çocuklarımızı ve toplumumuzu tehdit eden uyuşturucu ile mücadelede, tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, metruk binaların yıkımıyla ilgili belediye, kamu kurumları, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğinin devam ederek çalışmaların yürütüldüğünü belitti.
Toplantı, katılımcıların talepleri ve önerileriyle son buldu.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Vali Yardımcıları Samet Öztürk, Fatih Kurt, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Zekeriya Tor, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı ve ilgili kurum müdürleri katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.