Bu haber kez okundu.

80 yıllık Kuzugrup, Borsa İstanbul’a Sağlam Girdi
banner229

Kuzugrup 1943’ten beri inşaat yapıyor. Sadece yurt içinde değil yurt dışında da çok büyük projelere imza attı. 

Kuzugrup’un sahibi Siirtli ‘Kuzu Ailesi’nin ikinci kuşağı, ‘sermaye piyasasına’ gelerek ‘kurumsallaşma’ yolunda çok önemli bir aşama kat etti. Kuzugrup GYO’nun hisseleri artık Borsa İstanbul’da işlem görüyor.
Tera Yatırım’ın liderlik ettiği halka arza 5,6 kat talep geldiğini belirten Kuzugrup GYO Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu, “İlk kez sermaye piyasalarına adım atıyoruz. Bu, grubumuz adına çok önemli bir kilometre taşı. Bu adımı sürdürülebilir başarının teminatı görüyoruz.
2 milyon 114 bin 922 yatırımcımız yani yeni ortağımız oldu ve son dönemdeki halka arzlar içinde en fazla talep alanlar arasına girdik. Bundan sonra hem kurumsallaşmada hem yeni projelerde çok daha güçlü ilerleyeceğiz” diyor.

Kaynak:ekonomim.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.