Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,1992 ve 1994 yılında Baykan ilçesine. BağlıKasımlı Köyü  kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışma sonucu şehit olan kahraman Güvenlik Korucularının vefat eden annelerini taziyesine katıldı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Kurtalan Kaymakamı ve Baykan Kaymakam Vekili Samet Serin , İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, 1992 ve 1994 yılında Kasımlı Köyü  kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışma sonucu şehit olan kahraman Güvenlik Korucuları Abdulkerim Bayındırcı, Ahmet Bayındırcı ve Cafer Bayındırcı'nın vefat eden muhterem anneleri Kumri Bayındırcı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bayındırcı ailesine, yakınlarına ve köy halkına başsağlığı ve sabır dileyen Vali Kızılkaya, Merhume şehit annemize Cenab-ı Allah'tan rahmet diledi.

Vali Kızılkaya, “Aziz şehitlerimizi ve Muhterem Şehit Annemizi rahmetle anıyor, şehitlerimizin Ruhları şâd, makamları âli olsun.” İfadelerini kullandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.