Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Yeni Yer Arayışında: Başhekim Dr. Mehmet Asım Hanaz’dan Açıklama
banner229

Siirt’in sağlık sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Özel Siirt Hayat Hastanesi’nin yeni bir yer ve arsa arayışı içinde olduğu yönündeki haberimize ilişkin olarak, hastane başhekimi Dr. Mehmet Asım Hanaz’dan açıklama geldi.

Dr. Hanaz, yaptığı açıklamada, hastanenin mevcut konumunun şehir merkezinde olmasının avantajlarının yanı sıra, artan hasta yoğunluğu ve sağlık hizmetlerine olan talep nedeniyle mevcut alanın yetersiz kalmaya başladığını belirtti.
Hizmet kalitesini artırmak ve hasta kapasitesini genişletmek amacıyla daha geniş ve modern bir alana taşınma planlarının gündemde olduğunu ifade etti.

Dr. Hanaz, “Siirt halkına daha kapsamlı ve konforlu sağlık hizmeti sunmak istiyoruz. Mevcut binamız artık kapasite açısından ihtiyaca tam anlamıyla cevap veremiyor. Bu sebeple yeni bir arsa üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Gelişmeleri kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşacağız,” dedi.

Hastane yönetiminin, hem hasta hem de personel memnuniyetini esas alarak daha geniş imkanlara sahip bir tesisle Siirt halkına hizmet vermeye devam etme kararlılığında olduğu vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.