Bu haber kez okundu.

Siirt’te Kültür Gecesi Düzenlendi
banner229

''Gençliği 21. Yüzyıl Becerileri ile Donatmak Projesi'' kapsamında ilimize gelen Portekiz, İtalya, Romanya ve Bulgaristan ve Türkiye’den gelen gönüllülerin katılımıyla tarım ve ağaç müzesinde   "Kültür Gecesi" düzenlendi. 

Siirt Valiliği himayelerinde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından;Cedid Derneği işbirliğince yürütülen Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajans tarafından kabul edilen ''Gençliği 21. Yüzyıl Becerileri ile Donatmak Projesi'' kapsamında ilimize gelen Portekiz, İtalya, Romanya ve Bulgaristan ve Türkiye’den gelen gönüllülerin katılımıyla   "Kültür Gecesi" düzenlendi. 

Açılış konuşmaları,  ve halk oyunları gösterisinin ardından, katılımcılara yöresel yemek ikramları yapıldı. 

Programa AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Tillo Kaymakamı  M.Ali Semiz,Siirt AK Parti İl Başkanı Av.Bahri Caner Özturan, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri katılım gösterdiler.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.