Bu haber kez okundu.

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Türkiye’de İlk ve Tek Olan Küçükbaş Hayvan Sperma Payetleme Merkezini Gezdi
banner229

Akademisyen, Yazar ve İslam Tarihi Uzmanı Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Siirt Üniversitwsi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve beraberindeki heyet ile birlikte Türkiye’de ilk ve tek olan Reprodüktif Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (Küçükbaş Hayvan Sperma Payetleme Merkezi) gezdi.   
"Tarım ve Hayvancılık Alanında İhtisas Üniversitesi" olan Siirt Üniversitesinin hayvancılık alanındaki projelerinden biri olan Küçükbaş Hayvan Sperma Payetleme Merkezimizde yapılan çalışmaları yakından gören Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, dünyanın belirli merkezlerinden Türkiye’ye getirilmiş farklı ırkların ıslah çalışmalarının Ülkemize ve Siirt’e katacağı katma değer hakkında konunun uzmanı akademisyenlerimizden bilgi aldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih özkan 2 hafta önce

Allah birine yürü ya kulum derse yürür bunun gibi

Avatar
Akif 1 hafta önce

İhsan Hocam, çok kıymetli bir insansınız. Ellerinizden öperim. Selamlar saygılar.

Avatar
Ömer 1 hafta önce

rektör bir dönemi daha garanti altına almaya çalışıyor ama işi çok zor yolsuzluk iddiaları almış başını gidiyor