Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu'dan Basına ve Kamuoyuna
banner229

Son zamanlarda bazı yerel medyada çıkan haberler üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur.

AK Parti Siirt teşkilatı olarak, memleketimize yapılan hizmetlerin teşkilat ve Milletvekili ayrımı yapılarak haber yapılması bizi ziyadesiyle üzmüştür. Yapılan haber maksadını aşarak, teşkilatı ve milletvekilimizi karşı karşıya getirme gibi sunulmuş, halk nezdinde teşkilat içinde ayrışma yaşandığı izlenimi oluşturmuştur. Oysa ki şu ana kadar ilimizde yapılan tüm hizmetler, tam olarak teşkilat-milletvekili dayanışma ve koordinasyonu ile yapılmaktadır.

Teşkilat olarak enaniyetten, "ben" söyleminden uzak, “BİZ” bilinci ile çalışmaktayız. Eksikliklerimiz ve başarılarımız Sn. Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay ile ortak kazanımlarımızdır. Özelde, bahse geçen yol yapımı da ve diğer tüm hizmetler de Sn. Milletvekilimizin katkıları ile olmuştur. Milletvekilimiz Sn. Prof.Dr.Yasin Aktay yakın zamana kadar partimizde MYK üyeliği ve parti sözcülüğü gibi çok önemli görevler üstlenmiş değerli bir insandır.

Böyle bir konumda olan bir insanın memleket lehine olacak her türlü hizmet ve projelerin ilimize kazandırılması için çalıştığı aşikâr iken bahse konu haberde ilgisiz kaldığı algısı oluşturulması iyi niyetle bağdaşmayan, kabul edilemez bir ifadedir. Bu dil, makul ve iyi niyetli eleştirinin sınırlarını fazlasıyla aşmakta ve milletvekilimize karşı hasmane bir hesabın izlerini yansıtmaktadır.

Milletvekilimizle birlikte AK Parti ailesi olarak tek düşüncemiz memleketimize ve hemşehrilerimize layık oldukları hizmetleri bir an önce kazandırmaktır. Bahse konu haber ve benzeri haberler sadece teşkilatımızı, milletvekilimizi yıpratmakla kalmaz ilimize sunulacak hizmetlerin aksamasına sebebiyet verir.

Bu vesile ile haberi yapan medya kuruluşundan konu ile ilgili bir açıklama ve özür beklentisi içinde olduğumuzu belirtiriz. Allah’ın izni ile kişisel çıkarları ayaklarımız altına almış, AK Partimizin ve milletimizin hak davası için çalışmakta ve bu zihniyette samimi bir şekilde hizmet sunmaya devam edeceğimizi Siirtimizin değerli kamuoyuna duyururuz.

Fuat Özgür Çalapkulu

Ak Parti Siirt İl Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bers 7 yıl önce

İt ürür kervan yürür başkanım
Meyve veren ağaç taşlanır ve daha niceleri o yüzden desteklerimiz sizinle bir kaç çakala meydan bırakılmayacak elbetteki

Avatar
YUSUF 7 yıl önce

Sayın Özgür bey hangi çalışmalardan bahsediyorsunuz, Havalimanı var ama Türkiyede uçak inmeyen tek ildir, 2016 da bizzat sayın vekilim Demiryolu ihalesi projesi ihales yapılacağını açıklamıştı, ne oldu bunlar esas SİİRTİN en büyük çalışması bu olmalıdır, ne oldu elde sıfır.

Avatar
Evren... 7 yıl önce

Yel kayadan sadece toz alır başkan.

"Reis aldırmıyor" ki bunlara rahat olun

Avatar
ÖZER 7 yıl önce

Başkanım; hiç takma kafana bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.

Avatar
A selam 7 yıl önce

Başkanım uçak nezaman incek onusöyle Siirt'e uçağı indirecek siyasetçimiz yok maalesef siirtteki siyasetçiler sınıfta kaldı seçimde görüşürüz

Avatar
GERÇEKLER 7 yıl önce

Başkanın dediği doğrumu acaba ?

Avatar
erdal Tosun 7 yıl önce

sayin başkanın dedikodusu yapanların çoğu sizin etraflnizdadirlar İlhan yetkin bu dedikodusu yapıyor bunlari ķovun

Avatar
Gülmem Geliyor 7 yıl önce

Başkan Sen Senden başka kime yaradın ?