Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzu Grup’a "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülü” Verdi
banner229

Kuzu Grup, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Engineering News-Record (ENR) tarafından açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2023 listesindeki yerini aldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından verilen “Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülü”ne layık görülen firma adına ödülü, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

İnşaat sektörünün en prestijli dergilerinden ENR tarafından belirlenen "Dünyanın En Büyük 250 İnşaat Firması" listesinde bu sene de yerini alan Kuzu Grup, Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni"nde plaketini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldı.

Ankara'da Türkiye Müteahhitler Birliği ev sahipliğinde düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni"nde Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Türk firmalarının uluslararası ölçekteki başarılarını simgeleyen dünyaya giydirilmiş ay yıldızlı bayrağı taşıyan baret rölyef takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri’ni alan 42 ayrı firmamızı ve temsilcilerini tebrik ediyorum.Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat gücüyle ülkemizin büyümesine yaptığı katkılar için her bir firmamıza şükranlarımı sunuyorum.”İfadelerini kullandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.