Bu haber kez okundu.

Osman Ören’in Ankara’daki Ofisine Ziyaretçi Akını
banner229

AK Parti 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören’in Ankara’daki ofisisi ziyaretçi akınına uğruyor.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş,AK Parti 27. Dönem Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik,AK Parti 27. Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya,MHP Siirt il Başkanı Cengizhan Tükenmez ve Beğendik Belediye Başkanı Gürgün Özdemir, AK Parti 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören’i Ankara’daki Ofisisinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Babasının vefatı dolayısıyla kendisine taziye ziyaretinde bulunan başta İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’a ve diğer ziyaretçilerine teşekkür eden Osman Ören ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

OSMAN ÖREN, TARIM BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER’İ ZİYARET ETTİ

AK Parti 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i makamında ziyaret etti. 

Osman Ören, göstermiş olduğu yakın İlgi ve alakalarından dolayı Bakan yardımcısı Gizligider’e teşekkür etti.


OSMAN ÖREN, TARIM BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER’İ ZİYARET ETTİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.