Bu haber kez okundu.

Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İlimize Ziyaret Gerçekleştirdi
banner229

Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı İl ziyaretleri kapsamında,Siirt Merkez, Kurtalan ve Baykan ilçelerinde ziyaret gerçekleştirdi.

Savaşçı, program kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, ilçe müdürleri ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı kurum müdürleriyle bir dizi toplantı gerçekleştirdi. T

oplantılarda okullarda yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi veren Savaşçı; öğrencilere milli-manevi değerlerin kazandırılması, okuma alışkanlığı, sosyal-sportif faaliyetler, öğrencilerin sosyal, bilişsel ve duygusal gelişimlerine önem verilmesi, sosyal etkinlik içerikli yeni karneler, Türkçenin doğru ve etkin kullanımı ve her ay yayımlanan Aile Eğitim Bülteni'nin velilere ulaştırılması hususlarına vurgu yaptı.

Merkez, Kurtalan ve Baykan ilçelerinde okul ziyaretlerinde bulunan Savaşçı, öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Öğretmenlerin sorularını yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.