Bu haber kez okundu.

Ören ve Özcan Gençlerle Sahur Yaptı
banner229

24 Haziran için yapmış olduğu çalışmalardan fırsat bulan AK Parti Milletvekili adayları Osman Ören ve Lokman Özcan Kooperatif Mahallesinde gençlerle sahurda bir araya gelerek 24 Haziran seçimleri için destek istediler

Gittikleri yerde ilgi gören ve vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinleyen AK Parti Milletvekili adayları Osman Ören,Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan, “Gerek merkezlerdeki ve gerekse kırsaldaki tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizlere iletilen sorunlar çözülmeyecek sorunlar değil. İnşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra yapılacak yatırımlarla bu sorunları çözmeye çalışacağız. İnşallah seçim sonrası tek başına iktidar olarak yeniden Ak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kooperatif Mahallesinde gençlerle buluşmasında 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine dikkat çeken Osman Ören “24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir milat olacak ve seçimleri kazandığımızda ülkemiz yeni bir ivme kazanarak daha güçlü bir ülke haline gelecek” dedi.

Ören,“Gelecek nesillerimizin şimdiki gibi huzur içinde yaşayabilmesi için her bireyin AK Parti’yi desteklemesi gerekir. AK Parti olarak bizler öğrenci kardeşlerimizi her daim destekledik, desteklemeye devam ediyoruz. 2004 yılından itibaren de müracaat eden tüm öğrencilere kredi, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ise burs verilmektedir. 2002 Yılında 451 bin 550 olan kredi alan öğrenci sayısı 2017 yılında verdiğimiz destekler sayesinde 1 milyon 235 bin 898 rakamına ulaştı” dedi.

Osman Ören, “2002 Yılında 190 olan yurt sayısı 2017 yılında 757 oldu. Eğitim ve öğrencilerimiz bizler için önemli. Çünkü bu ülkenin geleceği gençlerimizin ellerinde. Hatırlarsınız; 2002 yılında devlet tarafından ücretsiz ders kitabı verilmiyordu. 2017 yılında 223 milyon lira ücretsiz ders kitapları için ödeme yapıldığını ve bu rakamın ciddi bir rakam olduğunu söyledi.

AK Parti milletvekili adayları Osman Ören, ve Lokman Özcan program sonrasında gençlerle birlikte sahur yaptı, onlardan gelen soruları da cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.