Bu haber kez okundu.

DEVA PARTİSİNE İLK BAŞVURU ŞİRVAN İÇİN
banner229

2024 Yerel Seçimleri dolayısıyla tüm partilerde aday adaylığı başvuruları hız kazandı. 

Deva Partisinde müracaatların başlamasıyla beraber ilk başvuru Şirvan'dan geldi. 

Deva Partisi Şirvan Kurucu İlçe Başkanı Refik ÖZTÜRKAN, Şirvan ilçesinden belediye başkan aday adayı olmak üzere ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. 

İş İnsanı Refik ÖZTÜRKAN, Aday adaylığı başvurusunu,  Deva Partisi Siirt İl Başkanlığında il başkanı Av. Umut Dayanan’a teslim etti. 

Daha yaşanılır bir Şirvan için mücadele edeceğini, tüm Şirvan’ı kapsayan bir ekiple yola çıkacağını  belirten ÖZTÜRKAN, seçimin en büyük favorisi olduklarını sözlerine ekledi.

İlk başvuruyu aldıklarını belirten il başkanı Dayanan, genel seçimlerde Siirt’te ortaya koydukları performansın, yerel seçimlerde katlanarak devam edeceğini ifade edip, ilk başvuru sahibi kurucu ilçe başkanımıza hayırlı olmasını diliyoruz  diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.