Bu haber kez okundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Betül Tuba Mavi: “Siirtli Kadınlarla Çözemeyeceğimiz Sorun Kalmayacaktır"
banner229

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Betül Tuba Mavi: “31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Adayımız Av. Ekrem Olgaç’ı kazandırmak için girmedik mahalle, çalmadık kapı, girmediğimiz hane bırakmayacağız." Dedi.

 Çiçeği burnunda başarılı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuba Mavi, Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç ile Siirtli kadınlarımıza daha iyi bir hizmet getirmek için yola çıktıklarını belirten Başkan Mavi “Başkan Adayımızın Eşi Dr. Şilan Olgaç ve beraberlerindeki ekip ile birlikte Siirtli kadınlarımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.  
Başkan Mavi: “Allah’ın izni ile 31 Mart seçimlerinde Başkan Adayımız Av. Ekrem Olgaç ile zafere ulaşacaklarını ve Siirtli kadınlarımız ile birlikte aşamayacağımız sıkıntı kalmayacaktır.” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.