Bu haber kez okundu.

Yurt Dışında Eğitim ve Kariyer: Hayaller, Fırsatlar ve Yeni Ufuklar Paneli
banner229

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Yurt Dışında Eğitim ve Kariyer: Hayaller, Fırsatlar ve Yeni Ufuklar” isimli panel Mühendislik Mimarlık Fakültesi konferans salonunda düzenlendi.

Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren Siirt üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, yurt dışında eğitim görmenin faydalarından bahsederek öğrencilerin Erasmus, Mevlana ve diğer burs imkanlarını kaçırmamalarını tavsiye etti.

Eğitim Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu’nun modere ettiği panelde Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Dr. Sungur Gürel Amerika’daki, Dr. Adem İnce İngiltere’deki, İlahiyat Fakültesi Arş. Gör. Yunus Sanır Ürdün’deki ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Arş. Gör. Yavuz Kırım ise Avustralya’daki eğitim ve burs imkanlarından bahsetti.

Öğretim elemanları yurtdışında yaşadıkları tecrübeleride öğrencilere aktarmayı ihmal etmedi.

Panel, soru-cevap faslından sonra plaket takdimiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.