Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da "Haydi Veliler Okula" Projesi
banner229

Kurtalan Atatürk İlkokulu tarafından hazırlanan "Haydi Veliler Okula" Projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

Proje kapsamında her hafta salı ve perşembe günleri gönüllü velilerin, öğrencilerle beraber kitap okuma kampanyasına katılarak öğrencilerin başarı ortalamasının yükseltilmesi hedefleniyor.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat,  yaptığı açıklamada, proje ile farkındalık oluşturma çabasında olduklarını söyledi.

Proje kapsamında her hafta salı ve perşembe günleri öğrenci velilerinin öğrencilerle birlikte kitap okuduklarını aktaran Polat, şunları kaydetti: "Bir okulumuzda başlattığımız bu proje ile öğrencilerin velileri ile birlikte kitap okuma saatleri düzenleyerek çocuklara kitap okumayı sevdirmeyi hedefliyoruz. Velilerimizin bu projeye desteklerinden son derece memnunuz. Projemizi ilçemizdeki tüm okullarda uygulamayı planlıyoruz."

Okul Müdürü Ahmet Kılıç ise, velilerin çocuklarının ilk öğretmenleri olduğunu belirterek, "Okulumuz her yönüyle çocuklarımızın daha iyi eğitim görmesi için dizayn edildi.

Okulun tüm koridorlarını eğitici yazı ve görsellerle kaplayarak öğrencilerin koridorda yürürken bile bir şeyler öğrenebilmeleri için çalışıyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.