Bu haber kez okundu.

SİİRT İL ÖZEL İDARE SPOR TEKNİK HEYET İLE YOLLARINI AYIRDI
banner229

BAŞKAN CANPOLAT; “5 HOCA ARASINDA EN DENEYİMLİ HOCAYI SEÇTİK” 
Misli Com. 3 Lig 4 grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Seyithan ÖZDAŞ ile Yardımcı Antrenör Mahmut IŞIKTAŞ ile yollarını ayırdılar.

Konuya ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulunan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah CANPOLAT, “Teknik Direktör Seyithan ÖZDAŞ ve Mahmut IŞIKTAŞ görevi bırakmak istediklerini belirttiler. Bizlerde isteklerini kabul ederek teknik ekibimiz ile yollarımızı ayırdık” dedi. 
“YENİ HOCAMIZ RAMAZAN ÇELİK
Teknik ekibin Kulüpten ayrılmaları üzerine Sportif Direktörümüz Yunus KILIÇVURAN ile 5 hoca üzerinde yaptığımız istişare neticesinde geçen sezon Bursa Sporun şampiyon olmasında büyük emeği olan ve Siirt Sporseverler tarafından yakından tanınan Süper Lig hocalarımızdan Ramazan ÇELİK ile anlaştık” dedi. 
RAMAZAN ÇELİK KİMDİR?
Profesyonel liglerde birçok başarılara imza atan Ramazan ÇELİK; Bursaspor, Alanyaspor, Gençlerbirliği, Kayserispor, Sivasspor, Giresunspor, Bugsaşspor, Ankara Demirspor, Siirtspor, Bingölspor ve Bursa Nilferspor takımlarında çalışan ve 36 yaşında olan Ramazan Çelik son 5 yıldır Süper Ligin en iyi Hocalarından Mesut BAKKAL’ın Yardımcı Antrenörü olarak görev yaptığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.