Bu haber kez okundu.

MHP Siirt İl Başkanı Tükenmez, ATO Başkanı Baran’ı Ziyaret Etti
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Ankara’da ATO Başkanı hemşehrimiz Gürsel Baran’ı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, İl Genel Meclis Adayı Murat Cezlan ve iş insanı Gökhan Gündoğay ile birlikte Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ı nezaket ziyaretinde bulundu.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez’e ve beraberindekilerine teşekkür etti.

MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez ve beraberindekiler  yakın ilgi ve alakalarından dolayı ATO Başkanı Gürsel Baran’a ve ATO Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.