Bu haber kez okundu.

Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü Sporcuları Milli Takıma Davet Edildi
banner229

23-29 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenen Taekwondo müsabakalarına katılan Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarı ile Siirt’e döndü.

23-29 Ocak 2024 Tarihler Arasında Türkiye, Moldova MilliTakımlarının ortak çalısması ile Moldovagagavuzya Başkenti Comrat Şehrinde gerçekleşen turnuvada Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü Sporcuları Ayşe Naz Gödek ve Veysel Halil Göze büyük bir başarı elde ederek Milli Takım kampına davet edildiler.

Milli takım kampına davet edilen sporcuları kabul eden Mehmetçik İlkokulu Müdürü Selami Eroğlan  kampta dönen sporculara ödül  vererek, Ülkemizi ve Bayrağımızı temsıl edecek sporculara başarılar diledi.

Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü antrenörü Osman Katuk  yaptığı açıklamada, “Moldova’da düzenlenen taekwondo Şampiyonası müsabakalarında başarı elde eden tüm sporcularını tebrik ederek; Milli Takıma davet edilen Ayşe Naz Gödek ve Veysel Halil Göze’ye başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Müsabakalarda elde edilen başarıdan dolayı duyduğu gururu dile getiren Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Osman Katuk, kendilerine her türlü desteği veren Mehmetçik İlkokulu Müdürü Selami Eroğlan’a Okul Müdür Yardımcıları Cengiz Özbilici ve  Fereç Beşer’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.