Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya,Veysel Karani Beldesinde Cami İnşaatı ve Polis Merkezini Ziyaret Etti
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Kutlu beldemiz Veysel Karani’de yapımı hızla devam eden Cami inşaatını ve Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.

Vali Kızılkaya ilk önce yapımı devam eden cami inşaatını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Kızılkaya, “Peygamber efendimiz (s.a.v.)’in sevgisine mazhar olan ve Anne sevgisinin timsali Veysel Karan-i Hazretleri’nin makamının bulunduğu tarihi ve manevi değeriyle öne çıkan beldemiz, ülkemizin çok önemli inanç  merkezlerinden biridir”

VEYSEL KARANİ POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Veysel Karani Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.

Beldenin güvenlik ve asayişi hakkında İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk’ten bilgi alan Vali Kızılkaya,  Polis amirliğinde görev yapan kahramanlarla sohbet etti, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.

İncelemelerde Kurtalan Kaymakamı ve Baykan Kaymakam Vekili Samet Serin , İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem ve Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale eşlik etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.