Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi'nden Doktor ve Personellere Moral Gecesi
banner229

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele eden Özel Siirt Hayat Hastanesinin Doktor ve personellerine moral gecesi düzenlendi. Bir cafede düzenlenen programda, çeşitli etkinlikler yapılarak stres ve yorgunluktan uzaklaşıldı.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde görev yapan doktor ve personelleri düzenlenen moral ve motivasyon gecesinde bir araya gelerek, şarkılar eşliğinde eğlendi.

Özel bir cafede düzenlenen geceye Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Uroloji Uzmanı Dr. Ekrem Bilek, Doktor ve hastane çalışanları eşleriyle birlikte muhteşem geceye katıldılar.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Baş Hekim Uroloji Uzmanı Dr. Ekrem Bilek açıklamasında “pandemide Yoğun stres altında çalışan hastane  personellerimizin bu stresini bir nebzede olsa azalta bilmek  ve uyumlu çalışmalarını sağlamak amacıyla motivasyon gecesini düzenledik.

Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak Siirt’imize kaliteli, güvenilir hesaplı ve aynı zamanda son teknolojik imkânlara sahip bir sağlık hizmeti vermekteyiz. Her gecen gün bizlere ilginin artması beraberinde hasta memnuniyetini getiriyor. Bu sorumluluk ve bilinçle hep birlikte ve sağlıkla bulunmamız dileğiyle hepinize iyi eğlenceler diliyorum dedi.

Zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Hastane Müdürü Necmettin Fırat,“Bu süreçte Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak hastalarımızı sağlığına kavuşturmak için çok çalıştık, çok emek verdik ve çok yorulduk. İnsan sağlığına verdiğimiz destek için burada bulunan, bulunamayan her arkadaşımla gurur duyuyor, ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum.

Bir arada bulunduğumuz bu gecede yorgun geçen günlerin stres ve yorgunluğundan bir nebze de olsa uzaklaşmanızı diliyorum. Organizasyonumuza katkısı olan ve burada bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin sonunda Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, moral gecesine katılan tüm doktor ve personellere teşekkür etti.

Moral gecesinde Siirt yerel sanatçıların şarkılarıyla eğlenen doktor ve personeller zaman zaman şarkılara eşlik edip halay çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.