Bu haber kez okundu.

Başhekim Prof. Dr. Selahattin Vural, Sorun ve Talepleri Dinledi
banner229

Siirt Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Prof. Dr. Selahattin Vural poliklinikleri gezerek çalışanlarla görüşüp, ayrıca hastaneden hizmet alan vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

Pazartesi günü göreve başlayan Başhekim Prof.Dr.Selahattin Vural bütün birimleri gezerek personel ve hastalarla görüştü.

Hastanede vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını belirten Başhekim Prof.Dr.Vural “ Hastanemizde vatandaşa en iyi hizmeti vermekle yükümlüyüz. Hastanemizin imkanları da bu hizmeti vermeye uygundur. Bu nedenle doktorlarımızın tedavi veya ameliyat için il dışına sevkleri asgariye indirmeleri ve vatandaşımızı kendi memleketinde tedavi etmesinde yarar vardır. Bizim görevimizi en iyi şekilde yaparak; vatandaşı memnun edip, hayır duasını almamız gerekiyor.” Dedi.

Bütün personelin mesaiye uyum açısından çok titiz davranacaklarına inandığını belirten Başhekim Prof.Dr.Vural hastanede temizliğin büyük bir önem taşıdığına vurgu yaparak, bu konuda da en ufak bir taviz göstermeyeceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şener atabay 3 yıl önce

eller cepte, maaşAllah
çok kibirliymiş