Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Taşındı
banner229

Şirvan Belediyesi, yeni hizmet binasına kavuştu. Şirvan Belediyesinin kendi bütçesiyle yaptığı belediye binası ilçenin adeta gülen yüzü oldu.

Otoparkından çevre düzenlemesine, çalışma ofislerinden aydınlatması ve mimari üslubuna varıncaya kadar eşsiz bir eser olan yeni hizmet binası, ilçenin adeta gülen yüzü oldu.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek "İlçemize yeni hizmet binasını kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek yaptığı açıklamada, kendi imkanlarımızla yaptığımız belediye binasının hizmete girdiğini kaydetti. Yıllar önce yapılan belediye hizmet binasının ihtiyaca cevap veremediği için geçen yıl yeni hizmet binası inşaatına başlattıklarını belirten Cellek, ''İlçemize en iyi şekilde hizmet verecek binamızı kısa sürede bitirdik ve binaya taşındık. Şimdi yeni binamızda halkımıza hizmet veriyoruz.

Tüm hizmet birimlerimiz bu binada bir araya toplanmış oldu. Binamızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Cellek,binanın ilçeye hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu. 

Belediye binasında başta Belediye Başkanı, Başkan yardımcılıkları, imar işleri müdürlüğü, fen işleri müdürlüğü, yazı işleri müdürlüğü, destek işleri müdürlüğü, temizlik işleri müdürlüğü, evlendirme ve emlak,encümen odası bulunurken aynı zamanda binanın içinde konferans salonu niteliğinde hem büyük toplantıların yapılabileceği hemde belediye meclis toplantısının düzenlenebileceği konferans salonu bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.