Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi, 2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyonu Konferansında  
banner229

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından düzenlenen 2024 YÖKAK - Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyonu Konferansı Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcısı ve Üniversite Kalite Temsilcisi Prof. Dr. Cahit Pesen, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Abdullah Baycar, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ayfer Fındık Pakrooh Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından düzenlenen 2024 YÖKAK - Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyonu Konferansına katıldı.  
İki gün süren Konferansta "Yükseköğretimde Kalitenin İçselleştirilmesi ve iyileştirilmesi" ana teması altında "Kalite Güvencesi Uygulamaları ve Sorunları", "Kalite Güvencesinin Etkileri", "Kalite Güvencesinde İyi Uygulama Örnekleri ve Kalite Güvencesinin Geleceği" başlıklı oturumlarda bildiriler sunularak YÖKAK kalite çalışmalarının süreci ortaya koyuldu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.