Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE ULAŞIM SORUNU GİDERİLİYOR
banner229

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehir merkezindeki ulaşım ağını daha etkin hale getirme çabaları kapsamında, vatandaşlarımızdan gelen geri bildirimler doğrultusunda bazı otobüslerde yaşanan teknik aksaklıkları gidermeye yönelik çalışmalar başladı. 

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada; “Belediyemize ulaşan yoğun şikayetler üzerine yapılan detaylı araştırmalar neticesinde, toplu taşıma filomuzdaki 45 otobüsten 15'inin geçtiğimiz üç ay boyunca teknik sorunlar nedeniyle hizmet dışı kaldığı tespit edilmiştir. Bu sorunu hızla çözmek amacıyla, ilgili araçların bakım ve onarım çalışmaları öncelikli olarak başlatılmıştır. Belediyemizin önceliği her zaman vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktır. Bu bağlamda, gerekli tüm bakım ve onarım çalışmalarının titizlikle ve en kısa sürede tamamlanarak, otobüslerimizin yeniden hizmete girmesi için gereken adımlar atılmaktadır.” 

Siirt Belediyesi olarak, tüm vatandaşlarımıza kesintisiz ve yüksek standartlarda ulaşım hizmeti sunma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak isteriz.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FARUK 5656 2 hafta önce

Otobüsler gercekten bakıma ihtiyacı var kentimizde raylı sistem planları yaılmalı bazı ana hartellede ulasımı rahatlatacaktır. Yap işlet devret sisyemiyle gerekli arge calışması başlatılmalıdır.yollarin yetersizliği ağır tonajlı araçların şehir ici yolları kullanması günün belirli saatlerinde trafiği felce ugratmaktadır. Acilen yükleme boşaltma konusunda cok kapsamlı tır parkı inşa edilmelidir.şehirdeki ağır tonajlı araçlar gelişi guzel park ettikleri için bazı nahoş kazalara sebebiyet vermektedir.hem can mal guvenliği alannında büyük bir hayati önem arz etmektedir.