Bu haber kez okundu.

SİİRT/MERKEZ İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
banner229

Siirt ili Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2024 yılı Nisan ayı Meclis olağan toplantısı, Vali Yardımcısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Şeyma Aktaş Semiz başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Konferans Salonunda yapılan Toplantıya; Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Şeyma Aktaş Semiz, Birlik Müdürü Yaşar Nalbant, İl Genel Meclis Üyeleri ve Merkeze bağlı Köy Muhtarları katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 2023 yılı faaliyet raporu ve kesin hesap bütçesi oy birliği ile kabul edilerek, onaylandı.
Daha sonra Siirt Valiliği ‘Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde 2024 yılı içerisinde görev yapacak Encümen seçimlerine geçildi.
Yapılan oylama sonunda; İl Genel Meclis Üyesi Müslim Hazinoğlu ve Hayrettin Seyhan ile Eğlence Köy Muhtarı Abdulselam Olğaç ve Koçlu Köy Muhtarı Mehmet Şefik Apakhan bir yıl süreyle Siirt Merkez Köylere Hizmet Birliği Encümen Üyeliğine seçildi.
Köylerimizin sorunlarını, Valimiz Sayın Dr. Kemal Kızılkaya'nın öncülüğünde yerelde çözmek, hizmetlerle buluşturmak için hep birlikte uyum içerisinde çalışacaklarını kaydeden Birlik Başkanı Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz, seçilen üyelere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diledi.
Toplantı, köy muhtarlarının köyleriyle ilgili sorunlarını da dile getirdiği dilek ve temennilerin ardından sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cahit Özer 2 hafta önce

encümen olmak için tahsil yetenek bilgi beceri aranıyormu yoks aşiret ya zengin yada bir dergaha bağlı olmak lazımmı