Bu haber kez okundu.

Elif Tren Özer, Vergi Rekortmenleri Arasında 2. Oldu
banner229

Naz Yapı Denetim Şirketinin sahibi Elif Tren Özer, vergi rekortmenleri arasında  ikinci oldu. 

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde, Gelir ve Kurumlar Vergisi olarak İlimizde en çok vergi ödeyerek ikinci olan Naz Yapı Denetim Şirketinin sahibi Elif Tren Özer’e Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından gönderilen takdir belgesi, Defterdar Vekili Kemal Bozdemir ve Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu tarafından verildi.

Defterdar Vekili Kemal Bozdemir, Naz Yapı Denetim Şirketinin sahibi Elif Tren’e ödülünü verirken yaptığı değerlendirmede "Kurumlar vergisi ve gelir vergisinde rekortmen olan dereceye giren mükelleflerimize, bizzat iş yerlerinde ziyaret ederek ödüllerini takdim ediyoruz.

Maliye Bakanımız bu mükelleflerimize teşekkür belgesi yolladı kendi imzasıyla onları mükelleflerimize teslim ediyoruz. Naz Yapı Denetim Şirketinin sahibi Elif Tren’e Siirt’e yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum.

 Bozdemir, vergi rekortmenleri arasında bir kadın mükellefin  olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini, kadın girişimcilere de örnek olacağına inandığı Elif Tren Özer’i bu başarısından dolayı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 7 yıl önce

mervan beyle belediye imar müdürlüğünde çalıştığındaki perfermonsının neticesini almaya başlamış tebrikler bir sonraki yıl birincide olabilir