Bu haber kez okundu.

DAHİLİYE  DOKTORU AKAN AKYOL ÖZEL ASEMA HOSPİTAL’DA
banner229
18 yıldır ilimizde görev yapan vatandaşların büyük sempatisini kazanan Dahiliye Doktoru Akan Akyol Özel ASEMA HOSPİTAL’da hasta kabulüne başladı.
  Dahiliye Doktoru Akan Akyol , 18 yıl önce Siirt Devlet Hastanesinde göreve başladıktan sonra ilimizden ayrılmayarak çeşitli hastanelerde görev yapmaya devam etti.
  Dr. Akyol, eski adıyla özel Güven Hastanesi yeni adıyla ASEMA HOSPİTAL’ın kurucularından olan Akyol ilk göz ağrısı olan ASEMA HOSPİTAL’da tekrar çalışmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını söyledi.
   Dahiliye Doktoru Akan Akyol , egeli biri olmasına rağmen vatandaşlarla kurduğu sıcak diyaloglarla ve konuştuğu üç dille hastalar tarafından tercih edilen doktorların başında geliyor.
  Konu hakkında açıklamada bulunan ASEMA HOSPİTAL Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Erzurumlu: Siirt 'te sağlık sektöründeki gelişmelere dikkat çekerek 10 yıl öncesinde kadar ilimizde uzman doktor sayısının bir elin parmaklarını geçmediğini ifade ederek şuan geldiğimiz konumda ise ASEMA HOSPİTAL olarak , bir çok branşta uzman doktorlarımızla Siirt’e ve Siirt'lilere kaliteli hizmet verebilmenin haklı onurunu yaşadıklarını belirtti.      Erzurumlu; ASEMA HOSPİTAL olarak kadromuza yeni uzman doktorlar katmaya devam ettiklerini ve 03.03.2015 Salı günü itibarı ile Dahiliye Uzmanı Akan Akyol’un Hasta kabulüne başladığını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.