Bu haber kez okundu.

Balkondan Düşen 16 Yaşındaki Kız Hayatını Kaybetti
banner229

Siirt'te ikamet ettiği apartmanın 5'inci katından düşerek ağır yaralanan 16 yaşındaki F.B, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Veyselkarani Mahallesindeki Atabay Sitesi B/ blok 5’nci katta meydana geldi.

İddialara göre,  F.B (16) ismindeki kız çocuğu, balkonda temizlik yaparken ayağının kayması sonucu 5'inci kattan aşağıya düştü.

Kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatan görgü tanıklarından Servet Eker, “Kız çocuğu düşmeden önce bağırdı. Ben de hemen balkona çıktım ve gözlerimin önünde yere çakıldı. İlk, ben onun yanına yetiştim. Birden telefona sarılıp 112 Acil Servis ekiplerini aradım. Ambulans gelinceye kadar herhangi bir müdahalede bulunamadık. Ağzından kan geliyordu. Daha sonra 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa bindirip Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı, yapacak bir şey kalmamıştı." şeklinde konuştu.

16 yaşındaki F.B, otopsi yapılmak üzere Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, savcılığın olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

F:B’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından gece aile mezarlığına defnedildiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.