Bu haber kez okundu.

Yalova Anadolu Dernekler Federasyonunda Vedat Babaoglu Güven Tazeledi
banner229

Yalova’da faaliyet gösteren 15 hemşeri derneği, bir araya gelerek kurdukları Yalova Anadolu Dernekler Federasyonunun yapılan olağan genel kurulunda Vedat Babaoğlu yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu başkanlığını ve yaptığı çalışmalarla her zaman Siirt'in gururu olan Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu yaptığı açıklamada "Bizler hemşeri̇ dernekleri̇ni̇ bi̇r araya geti̇rerek, kaynaşmayı, dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlamak, tari̇hi̇ ve kültürel mi̇rasımızı, medyasiirt toplum Kültürümüzü yaşatmak, ahlaki, sevgi̇ ve i̇ş bi̇rli̇ği̇ i̇le toplumsal değerleri̇ korumak, bi̇rli̇k ve beraberli̇ği̇ arttırıcı faali̇yetlerde bulunarak, güzel ülkemi̇ze ve Yalovamiza hi̇zmet etmek amacıyla kurulan federasyonumuzun başkanlığına yeniden seçen tüm dernek başkanlarına teşekkür etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cahit Özer 3 hafta önce

Bu dernek ve federasyonların siirte faydası getirisi nedir şimdiye görmedik gerçi yorumlar editörün hoşuna gitmeyince yayınlanmıyor