Bu haber kez okundu.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Huduti, Vali Tutulmaz’ı Ziyaret Etti
banner229
2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Siirt’e gelerek Vali Mustafa Tutulmaz ile makamında görüştü
2.Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret ettiler.
2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Jandarma Asayiş Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu ile helikopterle Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı’na gelen Orgeneral Huduti, Siirt’teki birlikleri denetledikten sonra Siirt Valiliğini ziyaret etti.
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, tarafından Valilik önünde karşılanan Orgeneral Huduti, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Mustafa Tutulmaz ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ziyarette Orgeneral Huduti ve Korgeneral Barutçu’ya, Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ve Jandarma Alay Komutanı Şenol Yeloğlu eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.