Bu haber kez okundu.

Sportif Direktör Ahmet Erten;  “Bingöl Maçı Kader Maçlarımızdan Biri”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor 8. Haftada kendi saha ve seyircisi önünde 12 Bingöl Sporu ağırlayacak.

Geçen hafta 1955 Batman Belediye Sporu kendi sahasında 4-1 skorla farklı yenen Siirt İl Özel İdare Spor, Bingöl Spor karşılaşması için hazırlıklarını yaptığı idmanlar ile sürdürüyor. 
Bal liginde 15 puanı bulunan ve ligin 2.inci sırasında yerini kurumayı başaran Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten, 12 Bingöl Spor maçının bir hayli önem arz ettiğini ve sahaya kazanmak için çıkacaklarını açıkladı.

Yapılan idmanlar ile maçın hazırlıklarını başladıklarını açıklayan başarılı Sportif Direktör Ahmet Erten, “Geçen Hafta 1955 Batman Belediye Spor maçını kazanarak yolumuza devam ediyoruz ve bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız. 12 Bingöl Spor ile oynayacağımız maç bizim için çok önemlidir ve kader maçlarımızdan biridir” dedi.
MARDİN’E MORALLİ GİTMEK İSTİYORUZ
12 Bingöl Spor ’un iyi bir takım olduğunu belirten Siirt İl Özel İdaresi Sportif Direktörü Erten, “12 Bingöl Spor çok iyi bir takım ve kaliteli futbolculara sahip olmasına rağmen ligde istedikleri sonuçları alamadılar.

Bunun bilinci ile sahaya çıkacağız ve bu maçı kazanarak önümüzdeki maçımız olan Mardin Başak Spor maçına odaklanacağız. Bu maçı kazanarak Mardin’e moralli gitmek istiyoruz” dedi. 
HAFTANIN MAÇLARI ŞÖYLE; 
Van Yol Spor, Bağlar Belediye Spor,
Bitlis Özgüzeldere Spor, Patnos 04 Spor,
Yüksekova Belediye Spor, Muş Menderes Spor,
Dersim Spor, Mardin Büyükşehir Başak Spor, 
Siirt İl Özel İdare Spor, 12 Bingöl Spor,
Cizre Serhat Spor, 1955 Batman Belediye Spor,
Bismil 21 Sportif Faaliyetler Gençlik Kulübü Spor (BAY)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.