Bu haber kez okundu.

Eruh Gençlik Spor Bitime 2 Hafta Kala Şampiyonluğunu İlan Etti
banner229

Siirt Süper Amatör ligde lider Eruh Gençlik Spor bitime 2 hafta kala sahasında konuk ettiği Kurtalan Kültür Sporu 4 -1 yenerek şampiyonluğu ilan etti.

Siirt Amatör ligde mücadele eden lider Eruh Gençlik Spor sahasında konuk ettiği Kurtalan Kültür Sporu 4-1 yenerek lig bitimine iki hafta kala şampiyonluğu garantileyerek Bölgesel Bal liginde (BAL) mücadele eden Siirt Özel İdare Sporla baraj maçı oynama hakkı elde etti.

Eruh Atatürk Stadında saat 13: 00’te oynanan Eruh Gençlik Spor – Kurtalan Kültür Spor maçının ilk yarısında dakika 10 ‘da Kurtalan Kültür Spor’un attığı golle misafir takımın 1- 0 üstünlüğü ile devam etti.

Karşılaşmanın 20 dakikasında Eruh Gençlik Sporlu oyuncu İddrisü Amidunun ikinci sarı karttan oyundan atılmasıyla 10 kişiyle mücadele eden Eruh Gençlik Spor ilk yarıyı 1-0 skorla yenik durumda kapattı.

İkinci yarıya 10 kişiyle başlayan Eruh Gençlik Spor hırslı ve arzulu bir takım oyunuyla rakibe alan bırakmayarak oyun üstünlüğü elinde tutmayı başardı. Dakika 50 gösterdiğinde serbest vuruştan Sertan’ın harika frikiğinde gelen golle 1-1’lik skoru eşitledi.

Rakibi pres altında tutarak hatalı pasları iyi değerlendirmeye çalışan Eruh Gençlik Sporlu oyuncuların sergilediği güzel oyunla Sertanın 2, Erhan ve Muhammet Alinin golleriyle maçı 4-1 skorla maçı kazanarak lig bitimine iki hafta kala Siirt Amatör ligde şampiyonluğu ilan etti.

Tribünleri dolduran yüzlerce taraftar takımını yalnız bırakmayarak büyük bir destek ve moral vererek maçın başlamasıyla beraber tezahüratlar yaparak Gençlik Sporun galip gelmesinde büyük payı oldu.

Hakemin son düdüğüyle beraber taraftarlarına koşan Eruh Gençlik Spor oyuncuları taraftarlarla birlikte şampiyonluk tezahüratları yaptı.

Maçta iki süper gol atan ve maçın en iyi oyuncu seçilen Sertan Teğin verdiği demeçte, ilk yarıda oyuna iyi konsantre olmadık. Talihsiz bir gol ardından arkadaşımızın ikinci sarıdan oyundan çıkmasıyla 70 dakika boyunca 10 kişiyle mücadele ettik. İkinci yarıya takım olarak çok güzel bir dönüş yaptık. Attığım iki golü bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyorum. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum dedi.

Savunma alanında iyi bir oyun gösteren Muhammet Demir ise, Takım olarak şampiyonluğu ligin başlamasıyla beraber hedeflediklerini söyleyerek, şampiyonun verdiği rahatlıkla bu günkü maça iyi başlayamadığını ama  çok şükür ikinci yarıda toparlandık. 1-0’lık mağlubiyetten  4-1 maçı aldık. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.