Bu haber kez okundu.

Birlik Başkanlarından Siirt İl Özel İdare Spora Maddi Destek
banner229

Siirt İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Şengöz ve Siirt Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faik Efe; Siirt İl Özel İdare Spora yardımda bulundu.

İl Özel İdaresi Eğitim, Dinlenme ve Spor Tesislerine gelen iki Başkan burada İl Özel İdaresi Sporun Onursal Başkanı Ali Fuat Atik ve Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat ile görüşerek, takıma destekte bulunmak istediklerini açıkladı. 
Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat ile görüşen Birlik Başkanları takıma toplamda 60 Bin TL para desteğinde bulundular. 
Şampiyonluk yolunda takımı yalnız bırakmayan Ali Şengöz ve Faik Efe'ye teşekkür eden Vali Ali Fuat Atik; "İlimizde yaptıkları hizmetler ile adından söz ettiren Ali Şengöz ve Faik Efe'ye teşekkür ederim, kendileri takımımıza toplam 60 Bin TL para desteğinde bulundular. Yaptıkları bu örnek davranışları bizleri son derece gururlandırdı.

Siirt İl Özel İdare Spor Kulübünün şampiyon olması ve hak ettiği yerde olması için herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Bizler bu konuda gerekli çabayı sarf etmekteyiz. Bu anlamda iki birlik başkanımız Ali Şengöz 50 Bin, Faik Efe 10 Bin TL maddi destekte bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 
CANPOLAT; "TEŞEKKÜR EDERİZ" 
Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübüne destekte bulunan herkese teşekkür ettiklerini açıklayan Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat; "Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün layık olduğu yere getirmek için takımımızın Onursal Başkanı Valimiz Ali Fuat Atik başta olmak üzere var gücümüz ile çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizim bu çabamızı gören Birlik Başkanlarımız Ali Şengöz 50 Bin, Faik Efe ise 10 Bin TL para yardımında bulundular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arap Mehmet 4 yıl önce

böyle para yardımı yapanlar kendi paralarıyla yardım yapıyor olsa sorun yok ama başkanı olduğu dernek vakıf yada birliğin parasıyla yapıyorsa yanlış bir uygulamadır

Avatar
Y.erdabak 4 yıl önce

Gidip fakirlere zekâtlarını versinler ilk önce

Avatar
Atilla 4 yıl önce

Çok güzel bir gösteriş olmuş.