Bu haber kez okundu.

1969 Siirt Taraftarlar Derneği Basın Mensuplarına İftar Verdi
banner229

1969 Siirt Taraftarlar Derneği yönetimi, Siirt'teki yerel basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

Emniyet Müdürlüğü karşısındaki dernek lokalinde düzenlenen iftar programında yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi veren 1969 Siirt Taraftarlar Derneği Başkanı Cumali Şeker, Siirt İl Özel İdare Sporu'u yeni sezonda şampiyon olarak görmek istediklerini, takımın başarısı için de taraftarlar derneği olarak tüm imkanları seferber ederek içeride ve dışarıdaki maçlarda Siirtspor'u desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
Siirt'te futbola gönül veren yoğun bir sporsever kitlesi bulunduğunu aktaran Cumali Şeker, Siirtspor amatör BAL liginde yer almasına rağmen oynadığı maçlarda tribünlerin dolup taştığını, gençlerin bu yoğun talebinin dikkate alınması gerektiğine dikkat çekti.

İçerde ve dışarda oynanan tüm maçlarda maçlara katılmak ve taraftarları bir arada tutmak için her türlü masrafları kendi imkânlarıyla karşıladıklarını belirten Başkan Şeker, “ Derneğimizin faaliyetleri arasında önem verdiğimiz konu gençlerimizin uyuşturucu ve tiner batağına sapmaması ve sapanları topluma kazandırmaktır. Bu konuda ciddi adımlar atıyor, ilgili devlet büyüklerimize de konu hakkında rapor veriyoruz.

Bir genci bile uyuşturucu batağından veya hırsızlık yapmaktan kurtarmak bizi amacımıza ulaşmamıza yetiyor. Çünkü ilgisizlikten uyuşturucu batağına sapmış bir genci aramıza aldığımız vakit onun nasıl toplumla kaynaştığını ve nasıl da an be an uyuşturucuyu unuttuğuna şahit oluyoruz. En büyük amacımız, gençlerimize sahip çıkmaktır” dedi.

Çok önemli faaliyetler içerisinde olmalarına rağmen gereken desteği bulmadıklarından yakınan Başkan Şeker, yetkililere seslenerek, Siirt spora ve taraftarlara sahip çıkmalarını istedi.

1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneğinde düzenlenen iftar programına 1969 Taraftarlar Derneği Başkanı Cumali Şeker, Başkan Yardımcısı Kadir Öbüz ve Siirt spora gönül vermiş taraftarlar katıldı.

;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.