Bu haber kez okundu.

Yasin Aktay, Erdoğan'ın Başdanışmanlığına Getirildi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dış İlişkilerden sorumlu başdanışmanlığına getirildi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yaptığı açıklamada; AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay’ın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dış İlişkilerden sorumlu başdanışmanlığı görevine getirildiğini açıkladı.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Dış İlişkilerden sorumlu Başdanışmanlığına getirilen milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun" mesajını paylaştı.

Prof.Dr.Yasin Aktay, geçen dönemde AK Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan yardımcılığını yapmıştı.

Siirtli vatandaşlar, AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay’ın AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dış İlişkilerden sorumlu başdanışmanlığına getirilmesini büyük bir sevinçle karşıladı.

 Yasin Aktay Kimdir ?

Prof.Dr. Yasin Aktay, 1966 yılında Siirt’te dünyaya geldi.

ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nde 1990'da lisans; 1993'te yüksek lisans; 1997'de de doktorasını bitirdi. 1999 yılında Uygulamalı Sosyoloji Anabilim dalında doçent, 2005 yılında da Kurumlar sosyolojisi Anabilim dalında profesör oldu.

1992 Eylül'ünde araştırma görevlisi olarak girdiği Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde halen öğretim üyesi. 
2001 ve 2004 yıllarında ABD'nin değişik üniversitelerinde araştırtmalar yapıp ders veren Aktay, 1991 yılında bir grup arkadaşıyla birlikte çıkarmaya başladığı Tezkire dergisinin ve 2002 yılında yayımlanmaya başlanan Sivil Toplum dergisinin editörlüğünü yaptı.

Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Ankara merkezli Stratejik Düşünce Enstitüsü'nün onursal başkanıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSA HÜLAKO 0 507 333 8884 7 yıl önce

SİİRT MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN YASİN AKTAYI YÜREKTEN KUTLAR,BAŞARILARI
NIN DEVAMINI YÜCE RABBİMDEN İSTİYORUM.BU MEYANDA SİİRT İLİ,İLÇELERİ VE BELDELERİ,KÖYLERİ VE MEZRALARI İLE BİRLİKTE HİZMET BEKLEYEN HER KESİME DEVLETİMİZİN VE EKONOMİSİ GÜÇLÜ HÜKÜMEYTİMİZİN
HİZMETLERİNDEN MAHRUM BIRAKILMAMASINI DA ARZ VE TALEP EDİYORUZ.