Bu haber kez okundu.

TUİK Bölge Müdürü Çil’den Siirt TSO’ya Ziyaret
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürü Musa Can Çil’i Siirt TSO’da ağırladı.

Türkiye İstatistik  Kurumu Bölge Müdürü Musa Can Çil, TUİK’in 98. Kuruluş Yıl Dönümü ve 25 Nisan Türkiye İstatistik Günü münasebetiyle Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu'yu ziyaret etti. 

TÜİK Bölge Müdürü Musa Can Çil,“Cumhuriyetin 100. Yılı onuruna TUİK tarafından 1923 yılından günümüze kadar olan temel istatistiklerin yer aldığı “100 Yılın Göstergeleri” almanağını Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’na takdim etti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜİK Bölge Müdürü Musa Can Çil’in nezdinde tüm TUIK çalışanlarının 25 Nisan Türkiye İstatistik Günü’nü kutladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.