Bu haber kez okundu.

HDP Eş Genel Başkanı Temelli,Siirt ve Kurtalan'daydı
banner229

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin Siirt milletvekili adaylarıyla vatandaşlarla buluştu.

Siirt İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen mitinge, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Siirt milletvekili adayları Meral Danış Beştaş, Sıddık Taş, Hayrettin Şen, parti meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sezai Temelli, HDP il binası önünde partililere hitaben yaptığı konuşmada, ülkeye demokrasinin gelmesi için barışın da gelmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'de sorunların çözülmesi gerektiğini belirten Temelli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hep bunun siyasetini yaptık. Asla demokrasi ve barış mücadelesinden vazgeçmedik. Çünkü Türkiye'nin her yerinde demokrasi sorunu var, Kürt sorunu var. İşsizlik, yoksulluk sorunu var. Bu sorunların hepsi birbirine bağlı. Bu sorunlardan herhangi birini çözmek istiyorsanız bu sorunların hepsine eşit mesafede, eşit kararlılıkla yaklaşmalısınız."

Temelli, 24 Haziran'da sandığa giderek oylarının takipçisi olacaklarını aktardı.

Temelli, daha sonra Kurtalan ilçesine gitti.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin Siirt Kurtalan'daki seçim bürosunu ziyaret etti. Burada yurttaşlara seslenen Temelli şunları söyledi:Sevgili gençler, kadınlar, yoldaşlarım, HDP halktır, HDP hakikatin sesidir. HDP her yerdedir. Bugün tüm gün Siirt’teydik. Bir çok yere gittik. Veyselkarani Türbesini de ziyaret ettik. Der ki “Yüksekliği aradım tevazuda buldum”. Evet tevazuyu halkın içinde bulursunuz.

İktidara gelirken bu lafları edenler şimdi halka kibirle, nefretle yaklaşıyorlar. Bu kibirden, bu bizi hor gören, bizi bize düşman eden iktidardan kurtulma zamanıdır 24 Haziran. Bakın bu haziran güzel geçecek. Biz haziranları severiz. Nasıl 7 Haziran’da bir işe başladıysak bu 24 Haziran’da o işimizi tamamlayacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem56 6 yıl önce

Alllah yardımcınız olsun HDP seviyoruz sizi

Avatar
PERVARİ 6 yıl önce

İNADINA AŞK İNADINA DEMİRTAŞ

Avatar
RAMAZAN 6 yıl önce

barj korkusu içinizi kemiriyor..bu seçimde zorr kürtler uyandı...