Bu haber kez okundu.

Aktay, Gençlere ve Esnafa Teşvik Sağlanacak
banner229
AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, kendi işini kurmak isteyen gençlere ve esnafa yönelik nakdi destek projeleri hakkında bilgi verdi.
   Seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi esnafını İl Başkanı Fuat Çalapkulu ve partililerle birlikte ziyaret eden Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Siirt’te sanayiyi canlandırabilmek için KOBİ ve esnaflara yönelik yapılacak düzenlemeler hakkında bilgi verdi.
  AK Partinin seçim beyannamesinde yer alan düzenlemelerin esnafı rahatlatacağını belirten Aktay, "İktidarımız döneminde Siirt’te sanayi her yıl büyüyerek devam etti.
Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize 50 bin liraya kadar destek sunma imkânı getiriyoruz. 50 bin lira da karşılıksız destek sağlayacağız. Önümüzdeki dönemde esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam edeceğiz. Ayrıca 30 bin Türk lirasına kadar faizsiz kredi desteği verecektir" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.