Bu haber kez okundu.

AK Parti Heyeti  Pervari ilçesine Çıkarma Yaptı
banner229

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerine sayılı günler kala partiler seçim çalışmalarını hızlandırdılar.

AK Parti heyeti de Pervari ilçesinde seçim çalışması yaptı.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Ethem Sancak, Milletvekili Prof. Dr.Yasin Aktay,Milletvekili adayları Osman Ören Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan, AK Parti İl Başkanı Faut Özgür Çalapkulu, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ve Eruh İlçe Başkanı Cevher Çiftç ve partililer esnafları gezerek destek istediler.

Daha sonra Emin Özcan’ın ruhuna ithaf edilmek üzere Kürtçe ve Türkçe Mevlidi Şerif okutturulan alana geçtiler.

Burada iki bin kişi ile birlikte iftarlarını açan heyet daha sonra AK Parti seçim lokaline geçti. Burada da vatandaşlarla sohbet ettiler.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Ethem Sancak vatandaşlara hitap ederek,24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

Türk halkının 24 Haziran’da ülkenin geleceğine oy vereceğini belirten Sancak, "İnanıyorum ki aziz milletimiz Cumhurun başı sayın Cumhurbaşkanımızı sandıktan daha güçlenerek çıkaracaktır.

24 Haziran sıradan bir seçim değildir. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Bugün yanı başımızda Suriye’de yaşananları doğru okuduğumuzda bu seçimin önemi daha iyi anlaşılır. Bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen iç ve dış şer odakları, bugün ülkemizi zayıflatmanın hesaplarını yapmaktadır. Bunu hangi partiden olursa olsun tüm halkımız çok iyi algılamalıdır”.

Sancak. Bu seçim Türkiye'nin bütün milli güçlerini birleştirerek, milli imkânlarıyla daha ileriye gidip güçlü olmasını sağlamak isteyenlerle, Türkiye'nin bazı Türkiye düşmanı unsurlara göz kırpanlar arasında geçen bir seçimdir. Millet inşallah Cumhur İttifakı ile birlikte büyük bir şekilde, büyük bir patlamayla Türkiye'nin önünü açacak. 24 Haziran yeni Türkiye'nin, güçlü Türkiye'nin onurlu dönüm noktalarından birisi olacaktır." dedi.

Sancak, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi için destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.