Bu haber kez okundu.

Siirt Devlet Hastanesi Sağlıkta Kalite Standartlarında Yüksek Puan Aldı
banner229

Siirt Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Dairesi Başkanlığınca, 2018 yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri kapsamında; 22-23 ve 24 Ekim tarihleri arasında Sağlıkta Kalite Standartları-SKS versiyon 5’e göre değerlendirilerek 100 tam puan üzerinden 97,50 puan aldı. 
Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Değerlendiricileri tarafından SKS Versiyon 5’e göre yapılan değerlendirmede hasta ve çalışan güvenliği, hasta ve çalışan memnuniyeti standartları başta olmak üzere tüm standartlar yerinde görülerek değerlendirildi. 
Siirt Devlet Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Sedat YEŞİLBAŞ, “Sağlıkta Dönüşüm kapsamında, hastanelerin hizmet sunumunda yapılan iyileştirme çalışmalarının temeli olan sağlıkta kalite çalışmalarını önemsiyor ve önceliyoruz.

Sağlıkta kalite çalışmaları hem hasta güvenliği ve memnuniyeti hem de çalışan güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemlidir. Bu kapsamda hastanemizde kalite çalışmaları titizlikle yürütülmektedir. Ayrıca bu değerlendirmenin yerinde eğitim olması ve gelen değerlendirici ekibin bu anlamda hastaneye farklı bakış açısıyla sağladığı katkılar bizim için önemlidir.

Hastanemizdeki sağlık hizmetlerini, kalite standartları çerçevesinde ve özenle sunan başta Kalite direktörümüz olmak üzere tüm çalışanlarımıza ve katkılarından dolayı Bakanlık değerlendirici ekibine teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

hastaneye hangi gözle baktınız bu puanı verdiniz, bu puanı verenin aklına şaşarım.

Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Bu puanlamayı Hasta ve yakınları ile yapmış olsalar çok kötü bir puan alacakları aşikar. Özellikle Doktor ve Hemşirelerin hasta ve yakınlarına yaklaşımlarını, konuşma tarzları ve iletişim eksikliğini görseler bu puanı vermezlerdi. Özellikle Doktorlarımıza şaşırıyorum, sen o kadar sene oku, Türkiye'nin en itibarlı mesleğine sahip ol ve gelen hastaları çocuk azarlar gibi azarla, Sağlık çalışanlarına şiddete hayır diyoruz ama sağlık çalışanlarının hasta ve yakınlarına haksız yaklaşımlarına da hayır diyoruz.