Bu haber kez okundu.

Siirt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ramazan Ayında İftardan Sonra Hizmet Verecek
banner229
Siirt Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada Birliğimize bağlı Siirt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ramazan ayı boyunca saat 24.00 a kadar vatandaşlarımıza yönelik poliklinik hizmet verilmeye devam edeceği belirtildi.
 
Siirt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) 18 Haziran 2015 Perşembe gününden itibaren Ramazan ayı boyunca oruçlu olan vatandaşlarımız için iftar sonrasında hizmet vermeye devam edecek. Vatandaşlarımızın oruçlu olması nedeniyle gündüz saatlerinde gidemediği Siirt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün akşam 16.30-24.00 saatleri arasında 3 Diş hekimi tarafından poliklinik hizmeti verilecek.
Oruç tutmayan, rahatsız olan hastalarımız veya acil problemi olan hastalarımıza yönelik gündüz 08.00-16.00 saatleri arasında 18 Diş Hekimi tarafından poliklinik hizmeti vermeye devam edeceğiz.
Hafta sonları Acil problemi olan vatandaşlarımıza yönelik 10.00-24.00 saatleri arasında 1 Diş Hekimimizle acil sağlık hizmetleri verilecektir denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.