Bu haber kez okundu.

KALBİ DURAN HASTA YENİDEN HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ
banner229
Şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle Siirt Devlet Hastanesi Acil servisine müracaat ettiği sırada bayılan, kalp krizi geçirdiği anlaşılan ve kalbi duran 55 yaşındaki Cevdet Tektaş adlı vatandaşımıza Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aykut Yılmaz ve Acil ekibi tarafından 8-10 dakikalık bir kalp masajı yapılarak solunum makinasına bağlandı ve hastanın kalp ritmi geri döndürüldükten sonra acilen Kalp Anjiyografisi yapıldı.
55 yaşındaki Cemal Tektaş adlı hastanın tıkalı olan damarına stent takılarak kalp atımları ve genel bulguları düzeltilerek, solunum cihazından ayrılıp sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde taburcu edildi.
Cemal Tektaş ise sadece kalp krizi geçirdiği anı hatırladığını söyledi. Doktorların durumu anlatmasıyla kalbinin durduğunu öğrendiğini belirten Tektaş, şiddetli göğüs ağrısı şikâyetiyle hastaneye geldim.
Hiçbir şey hatırlamıyorum. 10 dakika boyunca kalbim durmuş. Gözlerimi açtığımda durumu anlattılar. İnanamadım gerçekten 10 dakika kalbim durmuş ve sonrasında, tekrar hayata dönmüşüm. Yeniden doğmuş gibiyim" diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VELİ ER 8 yıl önce

"i̇nsan sevmeli
bazen bir insanı
yahut da bir ağacı
ya da kanadı kırık bir kuşu
zaten sevmezse insan
i̇nsan olur mu..?
si̇zi̇ sevi̇iyoruz aykut hocam

Avatar
ALİ KINIK 8 yıl önce

valla helal olsun insana deger veren bir hastane görüyorum. kalbi duran (ölen )bir insani yeniden hayata geci̇ren eki̇bi̇ ne dersek az olur. genel sekreter sayin uzm dr. fi̇kret can'i kutlamak ve tebri̇k etmek gerekmektedi̇r yaptiği bu projeni̇n si̇i̇rtte i̇nsan hayatina ne kadar deger verdi̇ği̇ni̇n göstergesi̇di̇r.helal olsun bi̇r siirtli̇ olarak si̇zlere saygi duyuyorum allah yar ve yardimciniz olsun si̇z herseye layik bir insan siniz.umarim bunu yazimi bütün si̇i̇rt halki okur ve si̇zlere du eder.

Avatar
SİİRTLİ CEVDET 8 yıl önce

maşallah
bi̇r söz vardir bu sözü si̇rt i̇li̇ kamu hastanler bi̇rli̇ği̇ genel sekreteri̇(dr fi̇kret can) yöneltmek i̇sti̇yorum.

yaptiklariniz yapacaklariniz temi̇natidir
bu projelerle si̇i̇rtte adinizi altin harflerle yazidiryorsunuz si̇z di̇k durdukça arkanizdan konuşulanlara cevabiniz yaptiginiz projeler oldugunu bir kez daha kanitladiniz kutluyorum.

Avatar
CELAL TEKTAŞ 8 yıl önce

babmi hayata döndürdüğünüz i̇çi̇n sizlere ve ekip arkadaşlariniza cok dua edi̇yoruz allah yardimciniz olsun

Avatar
ALİ ALP 8 yıl önce

her ki̇m sebep olduysa anio nun fali̇yete geçi̇ri̇lmesi̇nde allah yar ve yardimcisi olsun onlari görmesekte dularimiz onlari bulacaktir

Avatar
ALİ ALP 8 yıl önce

her ki̇m sebep olduysa anio nun fali̇yete geçi̇ri̇lmesi̇nde allah yar ve yardimcisi olsun onlari görmesekte dularimiz onlari bulacaktir