Bu haber kez okundu.

İl Tüberküloz Kontrol Kurulu Toplantısı Yapıldı
banner229

İl düzeyinde tüberküloz kontrol hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla; 2006/78 sayılı genelgeye istinaden, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür başkanlığında "İl Tüberküloz Kontrol Kurulu" toplantısı İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda Merkez Verem Savaş Dispanseri Hekimi Dr. Ufuk Batır tarafından, ülkemiz ve ilimizde Tüberküloz hastalığının durumu ile ilgili sunum yapıldı.

Toplantıda ayrıca 2018 yılının değerlendirilmesi yapılarak 2019 yılı için Tüberküloz hastalığı ile mücadelenin etkin biçimde devam edilmesi ve farkındalığın artırılması amacıyla kurul üyeleri tarafında çeşitli görüşler sunularak karara bağlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dr. Sadık Top 5 yıl önce

Dr. Erol Bey'i çalışmalarından dolayı alkışlıyorum. Tüberküloz rutin laboratuvarı (Direk ARB araştırması, Tbc kültürü, ppd testi) kurmasını ve sabit-kalifiye laboratuvar teknisyenlerinin yetiştirilmesi için çaba göstereceğini ümit ediyorum. Dr. Sadık Top. Siirt Hayat Hastanesi Biyokimya Uzmanı.