Bu haber kez okundu.

Felçli Geldiği Hastaneden Yürüyerek Çıktı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesine sol tarafı felçli halde gelen 78 yaşındaki hasta Nöroloji Doktoru Atilla Erkuzu’nun uyguladığı tedavi sonucu hastaneden yürüyerek ayrıldı.

Sol tarafının tutmadığını fark eden 78 yaşındaki A.S adlı hasta, Özel Siirt Hayat Hastanesine başvurdu.Burada yapılan muayenenin ardından sol tarafında felç teşhisi konulan hastaya Nöroloji Doktoru Atilla Erkuzu tarafından uygulanan yoğun tedavinin ardından hasta eski sağlığına kavuştu.

 A.S adlı hasta yaptığı açıklamada, felç geçirmesinin ardından hem kendisinin hem de ailesinin çok zor günler yaşadığını, bir daha yürüyemeyeceğini düşündüğünü söyledi.

 Özel Siirt Hayat Hastanesine tekerlekli sandalye ile geldiğini belirten A.S, “Hiç yürüyemiyordum, sol tarafım tutmuyordu. Ayağımı hiç hissetmiyorum, basıyorum boşa gidiyordu. Kolumu da kaldıramıyordum Hocamın vermiş olduğu yoğun bir tedaviden sonra ayağa kalktım ve yürüyebildim, Felçli geldiğim hastaneden mutlu ve yürüyerek çıktım. İnsan yaşadığının farkına varıyor, yürüyebilmenin büyük nimet olduğunu anlıyor.” diye konuştu.

Nöroloji Doktoru Atilla Erkuzu’nun hastanede yaptıkları ileri tetkiklerde hastanın sol tarafında felç tespit ettiklerini hastaya uyguladıkları yoğun bir tedaviden sonra felçli hastanın tekrar yürüyebildiğini söyledi.

Erkuzu, felçli gelen “Hastamıza uyguladığımız yoğun bir tedaviden sonra kendisini eve yürüyerek yolladık. Yaptığımız işin hastalarda olumlu sonuçlandığını görmek hekimler için de çok mutluluk verici. Bütün emeklerimiz hastalarımızın mutlu gülüşleri için.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.