Bu haber kez okundu.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMALARI DEVAM EDİYOR
banner229
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun 2014-2017 yılları arasında yapacağı faaliyetleri kapsayan Stratejik planında yer alan hedeflerden biri de ‘Koruyucu ağız ve diş sağlığı hizmetlerini geliştirerek sürdürmektir.
  Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak bu hedefi yerine getirebilmek amacıyla il merkezi ve diğer altı ilçemizde, Merkez Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan ve İl Sağlık Müdürlüğünden ve Siirt Ağız Diş Sağlığı Merkezinden görevlendirilen diş hekimleri tarafından 60 ayını doldurmuş ana sınıfı öğrencilerine yönelik ağız ve diş sağlığı taramaları devam ediyor.
 Pervari, Şirvan, Baykan, Tillo, Kurtalan ve Merkez ilçelerimizde şu ana kadar yaklaşık 1000 kadar öğrenci muayene edilerek, Merkez ve Eruh ilçelerimizde çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.