Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Yaşlıları Unutmadı
banner229

Vali Atik, amacımız; “Devletimizin şefkatini, sıcaklığını ve sevgisini vatandaşlarımıza hissettirmektir.”
Siirt Valisi Ali Fuat Atik, “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla Merkez Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden Muhsine Geyik ve Ulus Mahallesinde ikamet eden Hasan Gezer adlı vatandaşları konutlarında ziyaret etti. Sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Atik, ilk olarak Merkez Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden obezite hastası Muhsine Geyik‘i  (76) konutunda ziyaret etti. Kendisi ile bir süre görüşen Vali Atik, yaşlılar haftasını kutlayarak, çiçek takdim etti. Çeşitli hediyeler verdi.

Muhsine Geyik adlı vatandaşın tedavi sürecinin hızlandırılması amacıyla yetkililere talimat veren Vali Atik daha sonra Ulus Mahallesinde ikamet eden bedensel yürüme hastası Hasan Gezer (96) adlı vatandaşı ziyaret etti.

Aile yakınlarıyla görüşen vali Atik, Yaşlıların günlük hayatını zorlaştıran koşulların iyileştirilmesi için devletin önemli yasal iyileştirmeler yaptığını belirtti.

Yaşlıların ülkemizin önemli değerleri olduğunu kaydeden Vali Atik, amacımız; “Devletimizin şefkatini, sıcaklığını ve sevgisini vatandaşlarımıza hissettirmektir.”dedi.

DEVLET HASTANESİNDE YATAN YAŞLI HASTALAR UNUTULMADI

İl Merkezinde yaşlı aile ziyaretlerini tamamlayan Vali Atik daha sonra Siirt Devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

 Siirt Devlet Hastanesi Dahiliye ve Genel Cerrahi servisinde yatan yaşlı hastaları ziyaret eden Atik, Hastane Müdürü Şeref Alper Işık'tan hastaların durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Atik, "Yaşlılar Haftası nedeniyle hastanede yatan yaşlı hastalarımıza moral vermek için ziyarette bulunduk. Allah hepsine acil şifalar versin." dedi.

Yaşlı hastaları ziyaret eden Vali Atik, kendileriyle sohbet ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.