Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

Vali Ali Fuat Atik ve beraberindeki heyet ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninin sona ermesinin ardından, Garnizon Komutan Vekili Albay Murat Güzelcan, Belediye Başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın,Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Hilmi Atabay ve Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay’la birlikte yürüyerek Çarşıbaşına kadar giden Vali Atik, burada Murat Aldemir adlı hemşerimizin çorbacı dükkanına uğradılar. Vali Atik ve beraberindekiler burada birer çorba içtiler.

Aldemir’in yüreği bayrak sevgisi ile dolu bir insan olduğunu ve su deposunun üstünde bulunan güvenlik noktasındaki bayrağın daha büyüğü ile değiştirilmesi için dilekçe verdiğini belirten Vali Atik, Aldemir’i bu hassasiyetinden dolayı kutladı ve bir bayrak hediye etti.

Aldemir de, Vali Atik’e Türk Bayrağı motifli bir battaniye takdim etti.
Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.